No items found.

Useita eri yrityksiä

Aikaisempia referenssejä

Mistä vastasin:
Esitemateriaalit
Graafinen ilme
Pakkaussuunnittelu
Kuvausjärjestely
Kuvaussuunnittelu
Kuvitukset

Koen, että suurimmat oppini olen saanut yli 20-vuotisen työuran aikana tehtyjen töiden kautta. Olen saanut tutustua monipuolisesti eri toimialoihin, erilaisiin yrityksiin ja heidän palveluihinsa, sekä moniin mukaviin ihmisiin! Lämmin kiitos kaikille yrityksille ja ihanille ihmisille, joiden kanssa olemme monet projektit vieneet maaliin!

- Tiia-Leena

Muutamia Cuvio designin aikaisia referenssejä aiemmilta vuosilta:


Muurametalot - brändisuunittelu ja markkinointivastaava
Muurametaloille suunnittelin brändiuudistuksen, visuaalisen ilmeen ja viestinnän kaikkiin kanaviin päivittäisestä markkinointimateriaalista verkkosivustolle ja sosiaaliseen mediaan. Lisäksi toimin markkinointivastaavan roolissa Muurametaloilla vuosina 2011-2014.

Työ rakennusliikkeen markkinointivastaavana avasi kunnolla silmäni näkemään markkinoinnin tehtävän koko yrityksen ja erityisesti myynnin näkökulmasta. Työni yksi keskeinen päämäärä oli palvella myyjiä ja tehdä heidän työstään mahdollisimman helppoa. Tämä lisäsi käytännöllisyyttä ja tavoitehakuisuutta markkinointiviestinnän suunnitteluuni.

Kotisi tekijä - yritysilme ja verkkosivujen suunnittelu
Nettisivujen suunnittelu, logon suunnittelu ja ulkomainonta.

Mielenterveyden keskusliitto - asiakaslehden taitto
Käsi kädessä -lehden taitto ja kuvitusten teko. Kokonaisen lehden taittaminen on mielekästä työtä. Lehti on formaatiltaan kiireetön ja sen parissa vietetään aikaa. Tämä sisältömarkkinoinnin muoto voi hyvin tänäkin päivänä, vaikka fyysisten lehtien rinnalla on myös verkossa selailtavia julkaisuja.

Taikasähkö
Brändistrategian suunnittelu, logon ja sloganin suunnittelu. Markkinointiesitteen suunnittelu ja pakkaukset sekä infograafit tuotteisiin.

> Katso lisää uudempia töitä täältä

Lisäksi muutamia Tiia-Leena aikaisempia referenssejä, joita hän teki ollessaan työssä Mainostoimisto Pilot Oy:ssä.

C.E.Lindgren ja Everslide
Nettisivujen ja esitteiden suunnittelu.

Espoon Kaupunki
Espoon matkailun esitteiden taitto.

FSM-Group
Logosuunnittelu ja esitteiden graafinen suunnittelu ja taitto.

Forenom
Majoitusyrityksen alkuvaiheen graafinen suunnittelu. On ollut upea seurata, miten pienestä yritys on kasvanut nykyisiin mittoihin!

Henki-Sampo
Kuvitusten teko markkinointimateriaaleihin.

Huhtahyvät, Juustoportti ja Kalatori
Juustoportille tein logouudistuksen. Lisäksi tein elintarvikepakkausten ilmeiden suunnittelua Juustoportille, Huhtahyville ja Kalatorille. Pakkaussuunnittelu lisää taitoa nopeaan vaikuttamiseen. Yhdellä elintarvikepakkauksella on vain muutama sekunti aikaa hurmata ostajansa. Joten siinä jos missä muotoilulla ja tuotelupauksen esilletuonnilla mitataan tehoa.

Irti Huumeista ry
Irti-lehden taitto, graafinen suunnittelu ja kuvitukset. Tämä oli ensimmäinen asiakaslehti, jonka taitoin alusta loppuun. Samalla se oli korkeakoulu asiakaslehden taittoon. Raskaaseen aiheeseen tutustuminen avarsi myös silmäni näkemään ympärilleni ja huomaamaan sen, ettei kaikilla mennyt hyvin. Toisaalta tarinat selviytymisestä loivat valoa ja uskoa siihen, että vaikeistakin tilanteista voi selvitä.

Taittamani lehti voitti Suomen postin järjestämän Vuoden asiakaslehti -kilpailun 2009.

Logistiikkatalo

Tein Logistiikkatalolle visuaalisen brändin ennen kuin se myytiin Postnordille.

Mammuttihirsi
Nettisivujen suunnittelu ja esitteiden suunnittelu.

Porin Leipä ja Sarpi
Porin Leivälle suunnittelin uuden elintarvikepakkausten linjan. Idea oli, että jokainen yksittäinen pakkaus lisää tuotteen vetovoimaa ja rakensi samalla mielikuvaa sydämellisestä Porin Leivästä.
Tein pakkaussuunnittelua myös saman konsernin yhtiölle, Sarpille. Lisäksi vastasin tuotekuvausten kokonaisvaltaisesta toteutuksesta.

Rustholli

Päivittäisen lehtimainonnan suunnittelua ja tuotantoa.

Tasokaluste
Suunnittelin Tasokalusteella päivittäisen markkinointiviestintää ja ilmoittelua.

Tiivi ja Pihla
Tiivin yhdistyessä osaksi Inwido -konsernia brändille haluttiin luoda vahva, muista ikkunamerkeistä erottuva persoona. Mallistoajattelu, yksilöllisyys ja laatu haluttiin tuoda vahvemmin esille. Neutraalista rakennustarvikkeesta tehtiin haluttava ja asukkaan näköinen, osa sisustusta. Vastasin brändistrategian jalkauttamisesta yrityksen keskeisiin markkinointimateriaaleihin, kuten esitteisiin, ilmoituksiin jne.

Sinooperi
Kuvaussuunnittelu ja kuvausjärjestely asiakaslehteä varten. Esitteiden ja asiakaslehden taitto.

Tempur
Lehtimainonnan ja ilmoittelun toteutus Suomen markkinoille.

Tracker
Ilmoittelun ja esitteiden suunnittelu.


Viimeisin työnäyte ratkaisee

Olen oppinut asenteen, että viimeisin työnäyte ratkaisee. Tällä asenteella teen työtä tänäkin päivänä. On kuitenkin joskus tarpeen pysähtyä ja miettiä kuljettua matkaa. Mitä eri tapahtumat, tehdyt projektit ja saavutetut etapit opettivat? Kuinka onnistun jatkossakin uusien haasteiden edessä? Ja tärkein. Iloitaan yhdessä onnistuneista projekteista ja hyvästä yhteistyöstä!


Hyvä lukija! Kiitos mielenkiinnosta ja vierailusta tälläkin sivulla. Haluan kertoa oman tarinani tehtyjen töideni kautta, sillä merkittävämmät opit olen saanut työn kautta.

Toimintatapani on edelleenkin se, että kun vastaan tulee uusi haaste, perehdyn siihen, haen uusinta tietoa aiheesta ja ryhdyn työhön. Asiakaslähtöistä työtä voi tehdä vain kuuntelemalla ja pyytämällä palautetta ja siksi olen kaikesta palautteesta hyvin kiitollinen.

Polte tähän työhön on säilynyt, sillä tässä ei koskaan voi olla täysin valmis. Muutos on ainoa pysyvä tekijä ja siksi herkkyys seurata aikaa ja halu oppia uutta ovat edellytyksiä uuden luomiselle. Digitalisaation ja median murroksen myötä maailma on hyvin erinäköinen kuin urani alkuvaiheissa. Muutoksen vauhti on ottanut jopa kuluneen vuoden aikana entistä kiihtyvämpiä kierroksia.

Olenkin ottanut "digihärkää" sarvista ihan kunnolla ja tässä noin vuoden opiskelujen tuloksena meistä on tulossa hyvät ystävät. Tähän liittyen uusia palveluja tulee sivustolleni jonkin ajan kuluttua.

Pysy kuulolla!

Tiia-Leena Haataja

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622