No items found.

Case Pineart Production

Brändistrategia, yritysilme ja nettisivut

Mistä vastasin:
Pakkauskonsepti
Graafinen ilme
Logon suunnittelu

Pineart suunnittelee ja rakentaa lappilaisesta männystä elämysmajoja, jotka kunnioittavat luontoa niin muotoilultaan kuin rakennustavaltaan. Pineartin elämyshuoneet on suunniteltu sellaisiksi, että ne sopivat yhtä hyvin osaksi kesäasunnon kuin kaupunkiasunnon pihapiiriä. Teimme yritykselle nettisivut, yritysilmeen ja esitteen.

Alkutilanne

Yritys tarvitsi brändistrategian ja logon, joka kuvastaisi uutta arvolupausta. Koska yrityksen tuotteet olivat vasta suunnitteluasteella, kuvittamiseen käytettiin 3D-visualisointikuvia. Näihin visualisointeihin tarvittiin ohjeistus; mihin maisemaan ne tuli asettaa ja millainen sisustus niihin tehtäisiin.

Mitä teimme

Pineartille luotiin brändistrategia ja arvolupaus, joka kertoisi tuotteen tuomasta tunteesta ja hyödystä. Tuotteet ovat syntyneet lappilaisessa metsässä ja niiden viesti on yksinkertainen; Rauhoitu ja nauti olemassaolon ihanuudesta.

Logon suunnittelu aloitettiin metsästä. Kävyt, kivet ja neulaset kulkeutuivat työpöydälle. Ja niiden muotoja tutkimalla syntyi myös logon ilme. Männynneulasen muoto alkoi yksinkertaisuudessaan elää ja siitä muodostui kaunis kehä, kuin kehys yrityksen arvolupaukselle.

Arvolupaus syntyi yhteistyössä asiakkaan kanssa ja se nostettiin visuaalisesti logoakin tärkeämpään rooliin.


Pineartin verkkosivut ja esite luotiin palvelemaan kaikkia kohderyhmiä, niin majoitusyrityksiä kuin yksittäisiä kuluttajia. Kaikkiin haluttiin sama tunnelma, joka välittyy rakennuksista. Luonnolliset materiaalit, niiden tuoksu ja tuntuma.

Tuotekuva sisätiloista, Pineart

Tuotekuva julkisivu, Pineart

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622