No items found.

Case Rakennus-Hanka

Yritysilmeen suunnittelu ja verkkosivut

Mistä vastasimme:
Nettisivut
Yritysilmeen suunnittelu

Rakennus-Hanka kaipasi yritykselleen raikkaan ja yksilöllisen yritysilmeen. Samalla uudistettiin verkkosivusto, joka tehtiin teknisesti ja sisällöllisesti vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.

Mitä teimme:

Logon suunnittelussa haluttiin säilyttää tunnistettavuus raikkaalla tavalla

Suunnittelu aloitettiin logon uudistamisella. Logon ilmeessä haluttiin säilyttää RH-tunnuksen hahmo, joka modernisoitiin värien ja struktuurin uudistamisella. Arkkitehtien piirrospöydältä tuttu millimetripaperi lähti elämään niin logossa kuin graafisissa elementeissä nettisivuilla luoden yritykselle sen tunnusomaisen ilmeen. Raikkaus ja pehmeys saatiin yhdistettyä kutsuvalla tavalla. Värimaailmaksi valikoitui musteensininen ja raikas, korallinpunainen

Uudet nettisivut herättivät eloon uudistuneen yrityksen

Nettisivujen ilme luotiin graafisen ohjeiston pohjalta yhtenäiseksi logon ilmeen kanssa. Sivusto suunniteltiin Wordpress -julkaisujärjestelmään ja sen rakenne luotiin mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja kaikilla päätelaitteilla skaalautuvaksi. Sisällön suunnittelu tehtiin jo sivuston perustamisvaiheessa google-hakukoneystävälliseksi.


Mitä saavutettiin:

Uudistuneet nettisivut saivat positiivista huomiota niin ympäristössä kuin yrityksen sisällä. On hyvä muistaa, että verkkosivuston ilme on usein tärkeä myös yrityksen omille työntekijöille. Näyttäville sivuille voi ylpeänä ohjata asiakkaita ja yhteistyökumppaneita!

Sivuston sisällöstä vastasi Seoptimi ja teknisestä toteutuksesta Lucci Oy.
No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622