No items found.

Case Management Events Studio Oy

Brändistrategia ja slogan

Mistä vastasimme:
Brändistrategia
Nettisivut
Slogan

Lähtötilanne:

ME Studio on kehittynyt pienestä ja tehokkaasta yksiköstä täyden palvelun tapahtumataloksi, jonka juuret ovat syvällä tapahtuma-alan sydämessä. Viime vuosien myllerrykset koronarajoituksineen antoivat ME Studiolle mahdollisuuden kirkastaa omaa tekemisen tapaa ja tavoitteitaan. Tapahtuma-alan taas avauduttua ja kokoontumisrajoitusten poistuttua ME Studio halusi luoda brändi-identiteettinsä uudelleen ja varmistaa näin tulevaisuuden kilpailukykynsä.

Mitä teimme: 

Cuvio auttoi yhdessä yhteistyökumppani Paperilinnun kanssa ME Studiota kirkastamaan ydinosaamistaan, arvolupausta ja brändiviestintää. Näiden pohjalta koostimme brändikäsikirjan sekä nettisivuston visuaalisen ilmeen.

Kuinka työ eteni:

Yhteistyö alkoi yrityksen nykytilanteen kartoituksella, jonka jälkeen työstimme brändistrategian keskeisiä elementtejä työpajoissa yhdessä ME Studion tiimin kanssa. Syvennyimme ME Studion olemassaolon tarkoitukseen, vahvuuksiin ja tulevaisuuden tavoitteisiin: mitä yritys lupaa ja viestii, miltä se tuntuu ja kuulostaa. Loimme yhdessä ME Studion arvot siihen muotoon, jossa ne tulevat osaksi jokaisen työntekijän työpäivää.

Työpajojen ja työntekijäkyselyjen pohjalta koostimme brändistrategian, jonka keskiössä ovat ME Studion vahvuudet sekä se palvelu, jolla yhtiö voi auttaa asiakkaitaan menestymään.

Mitä saavutimme:

ME Studion brändi pesi kasvonsa ja kirkasti lupaustaan. Uusi arvolupaus määriteltiin näin:

ME Studio rakentaa asiakkaalleen tapahtumasta mieleenpainuvan näytöksen, joka on pala yrityksen suurempaa tarinaa. Onnistumisesta versoaa kasvua, joka voi merkitä monia asioita aina yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamisesta maineen kirkastamiseen tai myyntitavoitteiden saavuttamiseen – ME teemme tapahtumasta kasvutarinan.

Maria Rautio ja Tiia-Leena Haataja saivat hyvin kiinni yrityksemme ajatusmaailmasta ja pääsivät kehittämään sekä haastamaan koko arvopohjaamme. Lopputuloksesta saatiin juuri meidän näköinen, tuntuinen ja kuuloinen ME Studio. Yhteistyö läpi projektin oli selkeää ja aikataulutus projektin alussa oli hyvin suunniteltu.

Tuomo Takala
Interim CEO& Production Manager

 

Yhteistyössä Paperilintu/ Maria Rautio

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622