No items found.

Jalonom Oy

Kampanjasuunnitelma ja toteutus

Mistä vastasimme:
Sisällön suunnittelu
Pakkaussuunnittelu
Graafinen ilme
Sisällön tuotanto
Printtimainonta
Ulkomainonta

Tallelokero-kampanjan suunnittelu

Jalonom on erikoistunut jalometallien kierrätykseen ja jalometallisten sijoitustuotteiden myyntiin sekä säilytykseen. Jalonom on suomalainen perheyritys, joka on toiminut alalla vakavaraisesti jo yli kymmenen vuotta. Tallelokero liiketoiminnan vauhdittamiseksi tilattiin kampanjan suunnittelu ja monikanavainen toteutus.

Alkutilanne

Ennen kampajakonseptin suunnittelua tutustuttiin markkinatilanteeseen ja luotiin kilpailijoista erottuva ydinviesti. Konseptin suunnittelussa huomioitiin eri kohderyhmät ja viesti kohdennettiin erilaiset tarpeet huomioiden. Myös viestinnän tavoitteet asetettiin kohderyhmäkohtaisesti.

Mitä tehtiin

Koska yhtenä merkittävänä kilpailijana oli asenteet ja asiakkaiden toimintatavat, viestiä muokattiin herättelemään talletuksen tarpeellisuutta. Yritys oli tullut huomaamaan, että arvotavaran säilytyksessä vain mielikuvitus on rajana. Olikin tärkeää tuoda esille itse keksittyjen talletuspaikkojen todellinen turvallisuus verrattuna sertifioidun kassaholvin tuomaan turvallisuuteen nähden. Pankkien irtisanottua tallelokeropalveluitaan, moni oli jäänyt ilman korvaavaa palvelua. Heille Jalonomin tallelokero oli kultaakin arvokkaampi.

Mitä saatiin aikaan

Kampanja kasvatti tallelokero-asiakkaiden tilauksia ja lisäsi kiinnostusta palvelua kohtaan myös niiden ihmisten mielissä, jotka eivät olleet aiemmin pankkien tallelokeropalveluja käyttäneet.

Tutustu Jalonomiin www.jalonom.com
No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622