No items found.

Case Perustava

Strategiakuvituksen suunnittelu

Mistä vastasimme:
Pakkaussuunnittelu
Kuvamaailman valinta
Kuvittaminen

Strategiakuvitus selkeyttää brändin ytimen

Perustava Oy on Suomen suurin betoniperustusten suunnittelija ja urakoitsija. Yrityksen kasvaessa oli tarve kiteyttää yrityksen iso kuva visuaalisesti siten, että se sitouttaa oman henkilökunnan toimimaan yrityksensä parhaaksi ja markkinoi palvelukokonaisuutta myös asiakkaille.

Alkutilanne


Yritys oli määritellyt brändin ydinasiat, mutta niiden viestimiseen kaivattiin visuaalista apua. Jotta jokainen kokisi roolinsa merkitykselliseksi osana Perustavan tarinaa, otimme toimintaprosessin eri vaiheet mukaan isoon kuvaan.

Mitä teimme

Suunnittelu käynnistyi kuvitustyylin valinnalla, joka tehtiin kuvitusesimerkkien avulla. Sen jälkeen teimme rautalankasuunnitelman kuvan pääelementeistä. Kun pääelementit olivat kohdallaan, luotiin eri versioita tulevasta kuvasta. Koska henkilöstö haluttiin sitouttaa mukaan projektiin, vaihtoehtoja lopullisesta kuvasta tehtiin useampia ja paras äänestettiin jatkoon.

Työmaiden turvallisuutta edistämään kuvitettiin myös asentaja tarvittavat turvavarusteet yllään. Positiivinen hahmo toimii miellyttävällä tavalla muistuttamassa siitä, millä tavoin työmailla on asiallista suojautua. Kuva kertoo tässäkin tapauksessa tekstiä nopeammin tarpeellisen informaation.

Lopputulos

Kuvat saivat paljon kiitosta raikkaudestaan ja tavasta konkretisoida palvelut ja liiketoiminnan osa-alueet helposti ymmärrettävällä tavalla. Yksinkertaistaminen ei ole välttämättä nopeaa tai helppoa, mutta laadukkaasti visualisoitu kuva nopeuttaa tiedon ymmärrystä. Ja yksilöllinen kuvitus on aina tehokas erottua kilpailijoista mieliin jäävällä tavalla.

Tutustu Perustavaan www.perustava.fi

Kuvitukset tehtiin yhteistyössä Lappi designin kanssa.

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622