No items found.

Laavu Learning Oy

Logon ja graafisen ilmeen suunnittelu

Mistä vastasimme:
Graafinen ilme
Logon suunnittelu
Nettisivut

Paikkariippumattomassa Laavu Koulussa tarjotaan opetusta Suomen opetussuunnitelman mukaisesti. Cuvio loi yritykselle visuaalisen ilmeen, logon ja graafisen ohjeiston, joka kuvastaa yrityksen arvolupausta.

Logo luotiin arvolupauksen pohjalta

Yrityksen graafiselta ilmeeltä toivottiin kolmea asiaa. Ensinnäkin sitä, että se kuvastaa yrityksen asiakaslupausta: Koulu matkasi varrella. Koulu on kuin laavu, jolle voi pysähtyä missä päin sitten maailmaa matkaakaan. Lisäksi ilmeeseen haluttiin vaikutteita Kalevalasta ja viikinkien riimukirjoituksista. Koska Laavu Koulu on suunnattu myös ulkosuomalaisille, haluttiin ilmeessä korostaa myös suomalaisen luonnon puhtautta ja raikkautta.

Tunnuksessa on laavun muoto, joka tuo mieleen havun tai puunsyyn kuviot. Askeettisuudessan muotokieli muistuttaa myös hiukan viikinkien riimukirjoitusta. Tunnuksessa voi nähdä Art Deco-tyyliä sekä kirjainten A, V ja U hahmot. Tunnus taipuu myös hienosti kuosiksi.

Vieköön visuaalinen ilme eteenpäin myös etäkoulun huikeaa visiota samalla laavulla opiskelusta - missäpäin maailmaa oppilas ja opettaja sitten sijaitsevatkaan.

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622