No items found.

Case: Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva

Kokonaisvaltainen brändiuudistus

Mistä vastasimme:
Brändistrategia
Arvolupaus
Yritysilmeen suunnittelu
Logon suunnittelu
Nettisivut
Printtimainonta

Lähtötilanne:

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva on tehnyt menestyksekkäästi kiinteistöjuridiikkaa yli 20 vuoden ajan. Yhtiö oli tullut siihen vaiheeseen, että se kaipasi kokoinaisvaltaista brändin kirkastamista ja ilmeen uudistamista. Tavoitteena oli vahvan asiaosaamisen viestiminen entistä selkokielisemmin ja yhtenäisemmällä tavalla.

Mitä teimme:

Loimme Kuhanen, Asikainen & Kanervalle kattavan brändistrategian, kirkastimme yrityksen arvolupauksen ja suunnittelimme siihen sopivan graafisen ilmeen. Uudet nettisivut aukesivat loppukeväästä 2023. Niiden kautta julkaistiin uudistunut ja erottuva Kuhanen, Asikainen & Kanerva, joka on saanut kiitosta asiakkailta ja henkilökunnalta.

Kuinka työ eteni:

Lähdimme kirkastamaan asianajotoimiston brändin perusteita yhteistyössä avainhenkilöiden kanssa. Kartoitimme kyselytutkimuksen avulla liiketoiminnan perusteet, kohderyhmän arvostukset ja palveluvalikoiman. Kävimme myös läpi alan markkinatrendejä sekä yhtiön asemaa markkinassa.

Työpajojen pohjalta määrittelimme brändin vision, arvot, strategiset kulmakivet sekä mission. Brändin perusteet kiteytettiin hissipuheeksi. Käyttökelpoinen hissimatkan mittainen tarina kertoo kaiken olennaisen: "Keitä olemme, mistä tulemme, minne menemme, mitkä ovat vahvuutemme ja mikä on tehtävämme asiakkaan maailmassa."

Kuhanen, Asikainen & Kanerva on Suomen johtava kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Yhtiö on vuosikymmenten aikana jalostaneet kokemuksesta alan parasta asiantuntijuutta ja palvelua – rakkaudesta lajiin. Yhtiössä tehdään joka päivä töitä sen eteen, että riitoja ei syntyisi, tai että ne ratkeaisivat asiakkaan kannalta parhaalla tavalla.

Kuhanen, Asikainen & Kanervan sloganiksi kiteytyi: Aina löytyy ratkaisu

Mitä saavutimme?

Kirkas arvolupaus tuntui henkilöstöstä luontevalta ja asiantuntijan suuhun sopivalta. Se kirkasti asiantuntijatehtävien tavoitetta asiakkaan ongelmien ratkaisijana sekä niiden estäjänä. Uusi ilme viestii helposti lähestyttävästä asianajotoimistosta, jossa yhdistyvät laatu, asiantuntemus ja tapa kertoa vaikeistakin juridisista asioista selkeällä kielellä.

"Yhteistyö oli harvinaisen mutkatonta ja tehokasta. Onnistuitte yllättämään meidät iloisesti innovatiivisella ja raikkaalla konseptilla, joka on saanut runsaasti hyvää palautetta sekä omalta väeltä että asiakkailta.”

Kai Haarma, toimitusjohtaja, Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Yhteistyössä: Maria Rautio / Paperilintu

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622