No items found.

Pita Factory

Yritysilme ja pakkauskonseptin uudistus

Mistä vastasin:
Pakkausilmeen suunnittelu
Graafinen ilme
Kuvaussuunnittelu
Kuvittaminen
Logon suunnittelu
Pakkauskonsepti

Pita Factoryn pitaleivät ovat kotimaisesta viljasta valmistettuja ja laadukkaita kädestä syötäviä, joilla nälän saa tyydytettyä hyvällä omallatunnolla. Loimme kotimaiselle brändille raikkaan graafisen ilmeen ja uudet nettisivut. Lisäksi suunnittelimme brändimielikuvaa vahvistavan pakkausilmeen.

Logon ja graafisen ilmeen suunnittelu

Pita Factoryn vanhasta logosta haluttiin säilyttää leipurin läsnäolo ja tekemisen ilo. Sinisen sävyä syvennettiin suomenlipunsiniseksi. Koko graafinen ilme väreineen ja fontteineen välittää kotimaisuutta, helppoutta ja vastuullisuutta.

Pakkausilmeen uudistus

Loimme brändille kuosin, jossa on pitaleivälle ominainen muoto. Sama muoto näkyy pakkauksen tuoteikkunoissa. Kuosi lisää brändin tunnistettavuutta tilanteissa, joissa käytetään voimakkaita ja toisistaan poikkeavia värejä.

Eri makuvarianttien värit ovat voimakkaita ja loogisia: Kaurankeltainen, rukiinruskea ja suomensininen. Valkoinen yläosa ja tunnistettava kirjoitusasu luovat yhtenäisen ilmeen koko tuotesarjalle. Näin jokainen pakkaus sekä vahvistaa brändin yhtenäistä ilmettä, että erottuu itsenäisenä tuotteena kaupan hyllystä.

Pakkauksella on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa ostaja ja tulla valituksi. Asiakasta puhutteleva viestintä ja erottuva ilme ovat pakkaussuunnittelussa avainasemassa.

Nettisivut ja tuotekuvaukset

Hyvät kuvat ovat elintarvikkeiden markkinoinnissa keskiössä. Kuvausten tunnelma ja tyyli mukailee brändipersoonaa: kotimaisuus, laadukkuus ja ilo välittyvät kuvista. Uusiakin makuyhdistelmiä voi kokeilla rohkeasti.

Nettisivut esittelevät tuotteet selkeästi ja havainnollisesti. Tuotteista on saatavissa tarvittava tieto ja inspiroivia reseptejä. Yrityksen tarina ja henkilöstö tuo sivustolle lämpöä ja syvyyttä. Brändi-ilmeelle luotu kuosi ja aaltomainen elementti rajaa sivuston osiot kiinnostavalla tavalla toisistaan.

No items found.

Katso myös muita töitä

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Lähetä viestiä tai soita niin jutellaan lisää!

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Tapahtui virhe, kun viestiäsi yritettiin lähettää. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Voit myös lähettää sähköpostia

tiia-leena@cuvio.fi

tai soittaa

0407338622